Tel: 0164-246917 Mobiel: 06-53162714

Kapsalon Bergen op Zoom

Haren laten knippen? Kom langs bij dé kapsalon in Bergen op Zoom

Is uw haar alweer veel te lang? En moet het nodig bijgeknipt worden? Dan wordt het tijd om weer eens naar de kapper te gaan. Lang nadenken over naar welke kapper u moet gaan hoeft u niet, want Kapper Jaap is dé kapsalon in Bergen op Zoom waar u moet zijn. Kapper Jaap is een herenkapper in Bergen op Zoom waar heren met elke coupe terecht kunnen. Kapper Jaap heeft al jarenlange ervaring en is al dertig jaar gevestigd in Bergen op Zoom. Grote kans dus dat u hem al kent. Voor een kapsalon in Bergen op Zoom met een vertrouwde huiselijke sfeer, waar u een lekker babbeltje kunt maken, zit u bij Kapper Jaap sowieso goed. Maak dus vooral eens een afspraak en kom langs!

Kapsalon Bergen op Zoom

Kom langs bij Kapper Jaap, dé kapsalon in Bergen op Zoom

Wanneer uw haar te lang is, is het nodig om het te laten bijknippen. Maar ook als u een totaal andere coupe wil, zit u goed bij Kapper Jaap. Naast het knippen van haren, knipt Kapper Jaap ook met liefde uw baard bij. Uw baard is namelijk vaak een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk, dus het is ook belangrijk als deze er goed uit ziet. Als u nu graag bij Kapper Jaap langskomt, kan u ook zeker eens met uw kind langskomen. Kapper Jaap knipt namelijk ook kinderen. Dit kost slechts €19,75. Voor een volwassen man met een volle bos haar kost een knipbeurt €25,50. Een dag in de week is er ook een vrouwenkapper aanwezig. Op deze dag kunnen ook vrouwen dus geknipt worden. Bent u nou benieuwd geworden? Maak dan een afspraak en kom langs!

Maak een afspraak bij Kapper Jaap

Om geknipt te worden bij Kapper Jaap, is het eerst nodig een afspraak te maken. Neem contact op met Kapper Jaap om dit te doen. Wat u ook kan doen, is gewoon naar binnen lopen en een afspraak inplannen. Dit is vaak net zo handig. In elk geval is Kapper Jaap goed te bereiken. Zowel lopend, fietsend, als met de auto, is het gemakkelijk te bereiken. Ook is er een parkeergarage op 150 meter afstand van de kapsalon. Naast geknipt worden door Kapper Jaap, kunt u bij Kapper Jaap ook uw favoriete haarproducten van de American Crew lijn aanschaffen. Het gaat hier om wax, shampoo, gels en verzorgingsproducten. Kom vooral eens langs om te kijken of uw favoriete haarproduct hier ook bij staat.

 

Neem contact met ons op