Tel: 0164-246917 Mobiel: 06-53162714

Kapper Bergen op Zoom

Voor een kapper in Bergen op Zoom moet u bij Kapper Jaap zijn

Is uw coupe aan een knipbeurt toe? En heeft u geen zin om veel te veel te betalen voor het knippen van uw haar? Dan moet u bij Kapper Jaap zijn. Kapper Jaap is een herenkapper in Bergen op Zoom. Hier worden dus alleen maar heren geknipt, wat betekent dat Kapper Jaap ook gespecialiseerd is in herenkapsels. Hier heeft hij al wel dertig jaar ervaring mee opgedaan, al die tijd ook in Bergen op Zoom. Dit maakt Kapper Jaap een bekend gezicht, en het geeft u een vertrouwd gevoel. Dit alles zorgt ervoor dat er altijd een gezellige sfeer is bij Kapper Jaap. Het is een genot om hier langs te gaan en lekker te babbelen. Ook kan u bij Kapper Jaap terecht voor het knippen van uw baard. Wil u dus uw haar laten knippen in de omgeving van Bergen op Zoom? Dan is Kapper Jaap precies wat u zoekt.

 

Kapper Bergen op Zoom

Kapper Jaap: een kwalitatief goede en goedkope kapper in Bergen op Zoom

Bent u er ook klaar mee om veel te veel te betalen om uw haar slechts een klein beetje bij te laten knippen? In dit geval zit u ook goed bij Kapper Jaap. Kapper Jaap knipt voor slechts €25.50 uw volle bos haar, wat een goede prijs-kwaliteit verhouding is. Ook kinderen kunnen terecht bij Kapper Jaap. Zij kunnen geknipt worden voor maar €19.75. Voor elke soort coupe is het mogelijk om langs te komen bij Kapper Jaap. Kapper Jaap weet er wel raad mee en zorgt ervoor dat u vol zelfvertrouwen met uw nieuwe coupe weer naar buiten loopt. Kom dus vooral eens langs bij kapper Jaap en ervaar het zelf!

Wilt u geknipt worden door Kapper Jaap? Maak dan een afspraak

Om geknipt te kunnen worden door Kapper Jaap is het nodig om een afspraak te maken. Neem dus vooral contact op met Kapper Jaap om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk geknipt te kunnen worden. In principe is Kapper Jaap een herenkapper in Bergen op Zoom, maar een dag in de week is er ook een vrouwenkapper aanwezig bij de kapsalon in Bergen op Zoom. Ook daarvoor is het nodig om een afspraak te maken. Daarnaast is het handig om te weten dat Kapper Jaap goed bereikbaar is. Op 150 meter lopen is er een parkeergarage aanwezig, dus als u ver weg woont, is dat geen reden om Kapper Jaap niet te bezoeken.

 

Neem contact met ons op