Tel: 0164-246917 Mobiel: 06-53162714

Herenkapper Bergen op Zoom

Op zoek naar een herenkapper in Bergen op Zoom? 

Kent u Kapper Jaap al? Dit is namelijk dé kapper waar u moet zijn als man zijnde. Kapper Jaap is een gerenommeerde herenkapper in Bergen op Zoom, met maar liefst 30 jaar ervaring. Grote kans dus dat u hem al kent, als u uit Bergen op Zoom of de omgeving komt. Met zijn jarenlange ervaring is Kapper Jaap een vertrouwd gezicht in Bergen op Zoom. Bij Kapper Jaap komt u dan ook terecht in een huiselijke sfeer, waar u gezellig kunt babbelen met Kapper Jaap. Omdat Kapper Jaap een herenkapper is, betekent dit dat u zowel uw haar als uw baard kunt laten knippen. Dit is dus heel erg handig. Het is dus zeker de moeite waard om eens een afspraak te maken bij Kapper Jaap om uw haar te laten knippen en met een mooie coupe weer naar buiten te kunnen lopen.

Herenkapper Bergen op Zoom

Een herenkapper in Bergen op Zoom: goede kwaliteit en een lage prijs

Doordat Kapper Jaap al zo veel ervaring heeft opgedaan met het knippen van heren, weet u zeker dat uw haar er zo uit zal zien als u gevraagd heeft. Daarnaast werkt Kapper Jaap met een prima prijs-kwaliteitverhouding. U betaalt namelijk €25.50 voor een volle bos haar. Ook kinderen kunnen zeker geknipt worden door Kapper Jaap. Zij betalen slechts €19.75 voor een knipbeurt. Ondanks dat Kapper Jaap een herenkapper is, is het ook eenmaal per week mogelijk om hier langs te komen als vrouw. Er is dan namelijk een vrouwenkapper aanwezig bij de kapsalon in Bergen op Zoom. Als u geknipt wordt door Kapper Jaap, zullen er ook enkele haarproducten gebruikt worden. Deze komen uit de American Crew lijn. Als u deze producten fijn vindt, kunt u deze ook aanschaffen bij Kapper Jaap. Het gaat hier om wax, shampoo, gels en verzorgingsproducten.

Maak direct een afspraak bij Kapper Jaap

Als u geknipt wil worden bij Kapper Jaap, dan zal u eerst een afspraak moeten maken. Dit kunt u eenvoudig doen door contact op te nemen met Kapper Jaap, of door gewoon even naar binnen te lopen. Sowieso is Kapper Jaap voor iedereen goed te bereiken, zowel lopend, op de fiets of met de auto. Er is ook een parkeergarage op 150 meter afstand van de kapper in Bergen op Zoom. Maak dus direct een afspraak bij Kapper Jaap en kom langs!

Neem contact met ons op